Απόπειρα επίθεσης σε βάρος του από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή, κατήγγειλε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μετά από τη ματαίωση της διανομής τροφίμων για Έλληνες στο Σύνταγμα.Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πάντως, ο βουλευτής δεν τα κατάφερε και χτύπησε ένα 12χρονο κοριτσάκι. Μαρτυρίες αναφέρουν επίσης ότι ο επιτιθέμενος οπλοφορούσε.«Οι άνθρωποι αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι η γλώσσα της βίας», τόνισε ο κ. Καμίνης και επανέλαβε ότι «η γλώσσα του τσαμπουκά δεν περνάει».
Καμίνης: Θα κάνω μήνυση
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, μίλησε στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» για τα σημερινά επεισόδια με τη Χρυσή Αυγή, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «θα τους κάνω μήνυση, δεν υπάρχει θέμα».

Κασιδιάρης: Ο βουλευτής μας προπηλακίστηκε
Διαψεύδει το περιστατικό με τη 12χρονη, τουλάχιστον με υπαιτιότητα της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης, τονίζει ότι «ο βουλευτής μας προπηλακίστηκε χωρίς λόγο», ενώ ήρθε και σε αντιπαράθεση με την Πόπη Τσαπανίδου.

Διαψεύδει η Χρυσή Αυγή για τη 12χρονη
"Οι ψεύτες και οι συκοφάντες, ο Καμίνης και οι επίορκοι υπάλληλοι ασφαλείας του θα μηνυθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης" αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.


ΒΙΝΤΕΟ - Καρέ καρέ η απομάκρυνση Γερμενή
Αστυνομικοί από την προσωπική φρουρά του δημάρχου Αθηναίων, απομακρύνουν τον Γιώργο Γερμενή από το χώρο του Φρουραρχείου στον σταθμό Λαρίσης, μετά την απόπειρα επίθεσης στον Γιώργο Καμίνη από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου