Στον ανακριτή βρίσκεται αυτή την ώρα ο Αλέξης Φράγκος προκειμένου να απολογηθεί για την δολοφονία του Νίκου Ντάντη.

Τα μέτρα της ασφάλειας είναι δρακόντεια προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια ενώ η κλούβα που τον μετέφερε από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου σταμάτησε στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου που βρίσκεται επί της οδού Μαιζώνος.

-Την πόρτα του ανακριτή θα περάσει εκ νέου σήμερα ο Αλέξης Φράγγος. Καλείται να απολογηθεί για τον φόνο του Νίκου Ντάντη, που υπέκυψε στα τραύματά του το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, μετά από 14 ημέρες νοσηλείας. Το γεγονός μετατρέπει το αδίκημα σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η Αστυνομία αναμένεται και σε αυτή την περίπτωση να λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, όπως και την πρώτη φορά. Η απολογία του αναμένεται να είναι τυπική και να μην αλλάξει την υπερασπιστική του γραμμή, σύμφωνα με την οποία ο δράστης δήλωσε ότι θόλωσε όταν πλησίασε το αυτοκίνητο του Πάνου Τσίρκα, τον οποίο θεωρούσε υπαίτιο της δολοφονίας του αδελφού του. Δήλωσε ότι έβγαλε δύο πιστόλια και άρχισε να πυροβολεί κατά του αυτοκινήτου.

Εν τω μεταξύ, με πλήρη μυστικότητα κορυφώνονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των υπόπτων που φέρονται αναμεμιγμένοι στον φόνο του Κώστα Φράγγου και του Βασίλη Σινούρη, έξω από το «Bijoux». Σημαντικά στοιχεία αντλήθηκαν από την απολογία του κατηγορούμενου Αλέξη Φράγγου, που υπέδειξε τους συγκεκριμένους υπόπτους ως δράστες της ανθρωποκτονίας του αδελφού του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου