ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΑΠΕΡΓΗ το περασμένο Σάββατο, λίγο πριν το live της Κυριακής στα εγκαίνια του νέου καταστήματος των Η&M στον Πειραιά και τραγούδησαν live για όλους τους θαυμαστές τους που ήταν εκεί.Ο Κώστας και η Θωμαή έκαναν το opening του Η&M, και αποθεώθηκαν από τους φανς. Ειδικά ο Κώστας Μαρτάκης, για μια ακόμη φορά, καταχειροκροτήθηκε και παρέσυρε με την ενέργειά του και τα τραγούδια του, όλο τον κόσμο. Η Θωμαή Απέργη εντυπωσίασε με τη φωνή της και την χορευτική της κίνηση. Στο τέλος και οι δύο, φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα.Πριν ανέβουν στη σκηνή, όμως, ο Κώστας και η Θωμαή έκαναν τα ψώνια τους και διάλεξαν αγαπημένα κομμάτια που θα φορεθούν.

//
Ο Κώστας και η Θωμαή έκαναν το opening του Η&M, και αποθεώθηκαν από τους φανς. Ειδικά ο Κώστας Μαρτάκης, για μια ακόμη φορά, καταχειροκροτήθηκε και παρέσυρε με την ενέργειά του και τα τραγούδια του, όλο τον κόσμο. Η Θωμαή Απέργη εντυπωσίασε με τη φωνή της και την χορευτική της κίνηση. Στο τέλος και οι δύο, φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα.

//
Πριν ανέβουν στη σκηνή, όμως, ο Κώστας και η Θωμαή έκαναν τα ψώνια τους και διάλεξαν αγαπημένα κομμάτια που θα φορεθούν.



/
/


/
/

/
/

/
/

/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου