GREEK SUBS Επικίνδυνη ομορφιά MEGA epikindini omorfia Το MEGA αγόρασε τα δικαιώματα για την τουρκική σειρά Eve Düşen Yıldırım Dangerous Beauty Επικίνδυνη ομορφιά , ένα δράμα γεμάτο θλίψη, εκδίκηση, ζήλια και ισχυρά συναισθήματα, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στη χώρα μας τον Ιούλιο.
Η ιστορία της νέας τουρκικής σειράς που εξασφάλισε το MEGA, αφορά τη Μουαζέζ, μια νεαρή κοπέλα η οποία ζει στη Σμύρνη μαζί με τον ετοιμοθάνατο πατέρα της, Χουσνού. Λίγο πριν πεθάνει, εκείνος στέλνει ένα γράμμα στον αδελφό του, τον Αχμέτ, με τον οποίο είχαν να μιλήσουν χρόνια και του ζητούσε να αναλάβει τη φροντίδα της κόρης του, αφού δεν υπάρχει άλλος στενός συγγενής της. Ο Αχμέτ ζει σε μια έπαυλη στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τους δύο γιους του, Ναμίκ και Σαΐτ. Ωστόσο, θέλοντας να ευχαριστήσει τον αδελφό του, αναλαμβάνει τη φροντίδα της ανιψιάς του.

Η Μουαζέζ ξαφνικά βρίσκεται σε μια τεράστια πόλη και ένα μεγάλο σπίτι. Οταν ο Ναμίκ και ο Σαΐτ συναντούν πρώτη φορά την ξαδέλφη τους νιώθουν μια έλξη για εκείνη. Η μόνη που δεν συμπαθεί τη νεαρή κοπέλα είναι η σύζυγος του Ναμίκ, η Σαγιεστέ, η οποία βλέπει ότι χάνει την προσοχή που είχε από όλους. Ετσι αρχίζει να εκφοβίζει και να φέρεται άσχημα στη Μουαζέζ, η οποία θέλει να επιστρέψει πίσω στη Σμύρνη.
GREEK SUBS Επικίνδυνη ομορφιά MEGA epikindini omorfia
Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου