kizim nerede bolum Κρυμμένες Αλήθειες Επεισόδιο 19 - 20 - 21 - 22 - 23

«Κρυμμένες Αλήθειες» Επεισόδιο 19

Ο Ρουζγκιάρ με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τη Ζεϊνέπ έχει βυθιστεί σε μελαγχολία. Όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ιατροδικαστή και η Σουνά με τον Ζαφέρ καλούνται να αντιμετωπίσουν την πολύ σκληρή δοκιμασία της αναγνώρισης του πτώματος.

«Κρυμμένες Αλήθειες» Επεισόδιο 20

Η Σουνά και ο Ζαφέρ καταρρέουν από την ένταση και την αγωνία, την ίδια στιγμή όμως σε μια άλλη γωνιά της Κωνσταντινούπολης, η Ζεϊνέπ εκλιπαρεί για τη ζωή της. Ο ντετέκτιβ Καάν ακολουθεί τα βήματα του απαγωγέα αλλά χάνει έναν πολύ σημαντικό μάρτυρα που θα τον οδηγούσε στην εξαφανισμένη κοπέλα.

«Κρυμμένες Αλήθειες» Επεισόδιο 21

Ο Καάν και η ομάδα του βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη της Ζεϊνέπ και εκείνη αν και ταλαιπωρημένη προσπαθεί με κάθε τρόπο να απαλλαγεί από το μαρτύριο που βιώνει.

«Κρυμμένες Αλήθειες» Επεισόδιο 22

Η Ζεϊνέπ θα προσπαθήσει να δραπετεύσει αλλά η τύχη, προς το παρόν, δεν είναι με το μέρος της. Η Σουνά με τον Ζαφέρ οδηγούνται από τον έναν καυγά στον άλλον και τα προβλήματα στην σχέση τους μέρα με τη μέρα διογκώνονται.

«Κρυμμένες Αλήθειες» Επεισόδιο 23

Η Ζεϊνέπ προσπαθεί με κάθε τρόπο να σωθεί αλλά το ίδιο προσπαθεί να κάνει και ο ντετέκτιβ Καάν με αποτέλεσμα η αστυνομία να βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω της. Εν τω μεταξύ ο Καάν παραλαμβάνει ένα νέο πακέτο με προσωπικές φωτογραφίες της Ζεϊνέπ που του δημιουργούν ερωτηματικά.

Κρυμμένες Αλήθειες Επεισόδια Ελληνικοί Υπότιτλοι VIDEO

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου