Ο Δημήτρης Γιαννέτος μας λέει το μυστικό: για να καλύψεις τέλεια τους μαύρους κύκλους μην χρησιμοποιήσεις πολύ λευκό κονσίλερ, διότι λευκό κονσίλερ και μαύροι κύκλοι μαζί έχουν σαν αποτέλεσμα... αντιαισθητικούς γκρίζους κύκλους.

-Η απόχρωση του κονσίλερ που θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να έχει πορτοκαλί βάση, γιατί το πορτοκαλί εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

-Πόσο ανοιχτόχρωμο θα είναι το κονσίλερ σου; Η απόχρωσή του θα πρέπει να είναι μόνο μισό τόνο πιο ανοιχτή από την απόχρωση του μέικ απ που έχεις επιλέξει για το υπόλοιπο πρόσωπο.

-Αποφεύγεις την υπερβολική ποσότητα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας ρυτίδες έκφρασης.

-Πως το απλώνεις; Βάζεις ελάχιστη ποσότητα πάνω από το κόκκαλο ακριβώς δίπλα στη μύτη και με ταμποναριστές κινήσεις το απλώνεις ως την έξω άκρη του ματιού.

-Φροντίζεις να φωτίσεις με το κονσίλερ και τις κόγχες των ματιών, καθώς αυτή η κίνηση ματ χαρίζει πιο λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα.

-Στη συνέχεια, απλώνεις μια ελάχιστη ποσότητα κονσίλερ στο κινητό βλέφαρο, γιατί έτσι δημιουργείς μια βάση για τη σκιά ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου