​Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 21/11/2014 -
Μπρούσκο στο επεισόδιο 234 όπου η σύγκρουση που θα έχει η Αναστασία μαζί με τον Ματθαίο πλέον θα είναι μεγάλη όπως και η αποψινή συζήτηση που θα έχουν θα στιγματίσει την ζωή τους και στους δύο. Ο Αχιλλέας θα επιστρέψει ένα πολύ μεγάλο μέρος από το ποσό που είχε δώσει ο Σήφης στους απαγωγείς ενώ η αγωνία της Μελίνας για τα αποτελέσματα της εξωσωματικής έχει φτάσει στο αποκορύφωμα.
Ο Ματθαίος θα μείνει άναυδος όταν θα πληροφορηθεί ότι η Όλγα έχει φύγει για την Κύπρο.
Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις αφού ο Παύλος Γιαννακάκης θα μιλήσει στην Αναστασία για την δολοφονία των γονιών των Ματθαίων και αυτή η συζήτηση θα της βάλει πολλές ιδέες και θα αρχίσει να σκέφτεται ότι μπορεί να μην ισχύουν αυτά τα γεγονότα που της είχε πει ο Διαμαντής.Η Αναστασία πλέον έχει αρχίσει να ψάχνει να βρει την αλήθεια.
Η Πανίτσα πλέον ασκεί ψυχολογικό πόλεμο στην Δάφνη αλλά και στο Μάρκο ώστε να μείνει ο Ιταλός μουσικός στο σπίτι τους.Η Βασιλική απαιτεί από τον Πάτροκλο να ξεκαθαρίσει πλέον τη θέση του και τι θα κάνει απέναντι σε αυτή. Τέλος βλέπουμε ότι η μέρα που θα μάθει η Μελίνα εάν πέτυχε η εξωσωματική φτάνει!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου