Ο Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) παντρεύτηκε την Ντέμι Μουρ (Demi Moore) το 1987 και αποτέλεσαν έναν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ για τα επόμενα 13 χρόνια.
Το διάσημο ζευγάρι χώρισε το 2000 έχοντας αποκτήσει τρεις κόρες, τη Ράμερ (Rumer), τη Σκάουτ (Scout) και την Ταλούλα (Tallulah), χωρίς να δώσει ποτέ επίσημη αιτιολογία για τους λόγους που διέλυσαν τον γάμο τους.
Ακόμη και μετά τον χωρισμό τους οι δύο ηθοποιοί παρέμειναν πολύ καλοί φίλοι με τον 57χρονο σταρ να περνά από έναν σύντομο αρραβώνα με την ηθοποιό Μπρουκ Μπερνς (Brooke Burns) και την 49χρονη πρώην του να παντρεύεται τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) το 2005.
Τελικά την καρδιά του Γουίλις κέρδισε η κατά 23 χρόνια μικρότερή του, Έμα Χέμινγκ (Emma Heming) , την οποία παντρεύτηκε το 2009 και με την οποία απέκτησε μία ακόμη κόρη, την Μέιμπελ Ρέι (Mabel Ray).
"Έχει έναν απίθανο χαρακτήρα, ήθος, χιούμορ και μεγάλη καρδιά. Πριν τη γνωρίσω, πίστευα ότι δεν είχα καμία ελπίδα να βρω την τέλεια γυναίκα. Μετά το διαζύγιό μου από την Ντέμι...", παραδέχτηκε ο Μπρους μιλώντας στο γερμανικό "Hello" για τη σύζυγό του τονίζοντας ότι "η Έμα δεν του ζητά τίποτα από το να είναι ευτυχισμένοι μαζί". "Και αυτό μπορώ να της το εγγυηθώ " ολοκλήρωσε ο Γουίλις προφανώς έχοντας βρει τον έρωτα παρά τους φόβους που μπορεί να είχε παλιότερα.

womenonly Ζ. Κ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου