ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 168 - Η Χουρρέμ, ζητά από τον Αγιάς Πασά να την υποστηρίξει στο θέμα του Ιμπραήμ. ο Αγιάς Πασά, χωρίς καθυστέρηση, βρίσκει αυτό που του ζήτησε η Χουρρέμ και φροντίζει να ενημερώσει τον Σουλεϊμάν. Ο Σουλεϊμάν όταν μαθαίνει τα νέα στοιχεία συγκλονίζεται και τελικά παίρνει μια απόφαση σχετικά με τον Ιμπραήμ, στην οποία θα χρειαστεί την συμβουλή του Εμπουσούντ Εφέντη.

Η Χουρρέμ δεν γνωρίζει τίποτα ακόμα για τα γεγονότα που διαδραματίζονται. Πιστεύει πως ότι και να κάνει δεν θα καταφέρει να απαλλαγεί από τον Ιμπραήμ.
Από την άλλη πλευρά δεν έχει δει ακόμα το αληθινό πρόσωπο της Σαχ Σουλτάν. Έτσι μέχρι στιγμής είναι ευχαριστημένη που έχουν καλές σχέσεις και την συμπεριλαμβάνει στις φιλανθρωπίες του βακουφίου της.

Ο Σουλεϊμάν έχει ζητήσει από τον Κάδη να του βρει ένα νόμιμο "παράθυρο" για να μπορέσει να σκοτώσει τον Ιμπραήμ. Παλιότερα ο Σουλεϊμάν με φιρμάνη του είχε δεσμευτεί να προστατεύει τον Ιμπραήμ περισσότερο και από τον ίδιο του τον εαυτό. Ο Σουλεϊμάν θυμάται την σχέση που είχε μαζί του από όταν ήταν μικρά παιδιά και είναι σε μεγάλο δίλημμα.

Ο Κάδης βρίσκει την λύση και δίνει την απάντηση στον Σουλεϊμάν για το πώς θα μπορέσει να σκοτώσει τελικά τον Ιμπραήμ.
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου